Відбулося засідання Ради лісового сектору при Львівській ОДА

15 травня 2019р, Новини. Прес-служба

14 травня 2019 року в конференц-залі  Південний ЕКСПО відбулося засідання Ради лісового сектору при Львівській облдержадміністрації в рамках щорічної ХХІІ Міжнародної виставки деревообробного обладнання «Деревообробка-2019».

Про проміжні результати виконання розпорядження голови Львівської облдержадміністрації №274/0/5-18 від 02.04.2018 року «Про сприяння суб’єктів господарської діяльності деревообробної галузі Львівщини» виступив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Дейнека А.М. який відмітив, що по всіх райдержадміністраціях та міськвиконкомах де зареєстровані лісопильні об’єкти видані відповідні розпорядження та були створені комісії з обстеження та легалізації роботи лісопильних об’єктів, в склад яких включені представники відповідних державних органів, що вказані в розпорядженні голови ОДА.

Всього від початку роботи комісій проведено 707 обстежень суб’єктів господарювання, з них:

- працюють без зауважень – 319 об’єктів;

- не здійснюють господарську діяльність – 204 об’єкти.

За виявленими недоліками в ході обстежень 184-х суб’єктів господарювання, райдержадміністраціями та міськвиконкомами розроблено заходи з виправлення виявлених недоліків та скеровано відповідні листи суб’єктам господарювання.

   Відділ охорони, захисту лісу та мисливського господарства

Львівського ОУЛМГ

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління