IV Форум місцевого розвитку: дискусія про ліси

25 Червня 2019р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 25 червня у місті Трускавці стартував IV Форум місцевого розвитку, організаторами якого є Львівська обласна рада, Асоціація ЄВРОРЕГІОН «КАРПАТИ-УКРАЇНА» та Асоціація місцевих Рад «Ради Львівщини».

Провідна ідея Форуму -  «Карпатський прорив: партнерство задля регіонального розвитку».

Учасники заходу – представники парламентів та урядів Карпатського регіону, регіональних і місцевих органів влади та місцевого самоврядування, міжнародних організацій та дипломатичного корпусу, неурядових організацій тощо.

В рамках роботи форуму відбулась дискусійна панель «Лісове господарство в Карпатах», в якій спікерами виступили: заступник Міністра екології та природних ресурсів України Василь Полуйко, директор Регіональної дирекції державних лісів в Кросно (Республіка Польща) Гражина Загробельна, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, доктор с/г наук, проф. кафедри лісівництва Національного лісотехнічного університету України Василь Мазепа, канд. с/г наук, доц. кафедри лісівниціів НЛТУ України Володимир Крамарець.

Під час дискусії учасниками обговорено сучасний стан та бачення перспектив розвитку лісового господарства в Карпатському регіоні.

Начальник Львівського облавсного управління лісового та мисливського господарства  Анатолій Дейнека у своєму виступі акцентував увагу на важливості переходу на засади наближеного до природи лісівництва, які передбачають інтеграцію принципів збереження біологічного різноманіття у щоденну практику лісогосподарської діяльності.

Зазначимо, що протягом роботи Форуму (25-27 червня) говоритимуть про розвиток Карпатського краю, стратегію, секторальну підтримку, використання елементів партнерства та співпраці для розвитку територій. Окремою дискусією планують обговорити економічний розвиток.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління