Діяльність Бібрського лісгоспу щодо співпраці з громадськістю

2 липня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Вся фінансово-господарська діяльність лісгоспу висвітлюється як і на офіційному сайті підприємстваhttp://бібрка-ліс.укр, так і в різних засобах масової інформації. Так в друкованих виданнях опубліковано 8 статтею на різну тематику, проведено 2 виступи на телебаченні, на веб-сайті підприємства 67 статтей, в інших інтернет-ресурсах 62 інформації.

Заплановані об’єми всіх рубок на 2019 рік розміщені на сайті лісгоспу у рубриці «Механізм громадського контролю» підрубриці «Місця проведення рубок».

Погоджені і затверджені в Львівському ОУЛМГ плани санітарно-оздоровчих заходів на 2019 року, також розміщені на сайті лісгоспу у рубриці «Місця проведення рубок» у підрубриці «Плани проведення рубок».

Відповідно до рішення сесії Львівської обласної ради від 16.02.2016 № 77 «Про запровадження механізмів громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів області» підприємством, доведені до сільських рад об’єми та місця проведення рубок у 2019 році. Станом на 01.07.2019 року працівниками лісгоспу проведено 47 таких зустрічей, з місцевими громадами, про що сільські ради надали відповідні довідки. Дані довідки розміщені на сайті лісгоспу в розділі «Місця проведення рубок» у підрубриці «Громадські слухання».

Щомісячно, станом на 1 число, на веб-сайті лісгоспу розміщується календарні плани проведення відводів із зазначенням переліку ділянок та дати їх проведення.

На веб-сайті лісгоспу, розміщено інформацію про виписку лісорубних квитків, як на рубки головного користування та і на рубки формування та оздоровлення лісів в 2019 році.

Щомісячно оновлюється інформації щодо руху справ про лісопорушення, браконьєрство, дані по прийманні лісопродукції по електронному обліку деревини.

Щоквартально, станом на 1 число, на веб-сайті лісгоспу в розділі «Місця проведення рубок» у підрубриці «Фінансова звітність» розміщується Форма №1 Баланс (Звіт про фінансовий стан) таФорма №2 Звіт про фінансові результати

Також на сайті лісгоспу постійно висвітлюється та оновлюється інформація про лісову сертифікацію.

Для інформування громадськості та ЗМІ на сайті http://бібрка-ліс.укр підприємства висвітлюється робота щодо заготівлі насіння, проведення лісокультурних робіт, проведення Акції, проведення лісогосподарських заходів, охороні та захисту лісу, ведення мисливського господарства.

Прес-служба лісгоспу

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління