Лісівники ДП «Самбірський лісгосп» проводять догляди за лісовими культурами

16 липня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

За 6 місяців 2019 року на підприємстві посаджено лісових культур на площі 54 га, проведено сприяння природному поновленню на площі 69 га, доповнення лісових культур минулих років здійснено на площі – 82 га.

 Сприятливі умови, сонячні дні відіграють важливу роль для розвитку та подальшого росту лісових насаджень, але  посадити - це лише одна справа, не менш  важливо є проводити догляд за культурами, адже від цього залежить приживлюваність і подальший ріст саджанців. На сьогоднішній період, основна робота лісівників ДП «Самбірський лісгосп» зосереджена на механізованому та ручному догляді за лісовими культурами та доглядом за сіянцями в розсадниках.       

  За 6 місяців поточного року вже проведено доглядів лісових культур і природного поновлення на площі 96 га. Першочергово обробляються дубові і соснові лісові культури, які більш чутливі до несприятливих умов вирощування.

  На сьогоднішній день заготовлено лісового насіння в кількості 32 кг, яке висіяно в розсадниках підприємства, з якого згодом виростуть саджанці для весняних посадок наступних років.

 

Лісовий відділ ДП «Самбірський лісгосп»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління