Відкриття IV табірної зміни у дитячому центрі «Росинка»

8 серпня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Директор ДП «Жовківський лісгосп» Степан Сохнацький взяв участь у відкритті IV табірної зміни у дитячому центрі «Росинка». У цій зміні в «Росинці» активно відпочиватимуть 60 дітей з Білокуракинського району Луганської області. Участь в урочистостях також взяли голова Львівської облради Олександр Ганущин, голова Білокуракинської РДА, члени ГР «Святий ЮР», представники районної влади, духовенство.
Табір «Росинка» має чудове розташування, знаходиться посеред соснового лісу, що межує із Зіболківським лісництвом. Тому дитячий центр та Жовківський лісгосп поєднує тісна співпраця та розуміння того, що від духовно-патріотичного виховання дітей залежить наше майбутнє.
Таборяни часу дарма не гаятимуть. Насичена програма в таборі включає у себе заняття різними видами спорту, корисне дозвілля, прогулянки сосновим лісом, де повітря , воістину, цілюще, спілкування з друзями та духовне зростання.
А вже незабаром чекаємо дітей на екскурсії у нашому заповіднику «Під Гараєм» та на лісівничо-пізнавальному маршруті в урочищі Гарай.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління