Знайомство з працею лісівників

9 серпня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Лісова тематика на Старосамбірщині є актуальною постійно. І коли з екранів телевізорів, на сторінках преси, чи у інтернет спільноті  переважно висвітлюють питання законних чи незаконних рубок, для підприємства стало приємною несподіванкою бажання учнівської молоді  Dream Team STS дізнатися про те, як вирощується ліс.

 З цією метою  для учнів які, незважаючи на канікули, захотіли побачити де і як вирощується ліс була проведена тематична зустріч у Спаському лісництві ДП «Старосамбірське ЛМГ».

 На території лісництва діти мали можливість поглянути на те, як у парниках ростуть сіянці модрини європейської, а також саджанці декоративних порід. Наявність на лісництві системи водозабезпечення дозволяє  підготовити якісний посадковий матеріал.

Крім цього учні побували і на лісовому розсаднику у кварталі №37 Спаського лісництва де на площі 0,3га вирощуються посадковий матеріал ялиці білої, дуба звичайного, дугласії.

Присутні були дізналися  як заготовляється лісове насіння, яким чином воно переробляється, коли висівається, і як за ним потрібно доглядати, щоби отримати якісний посадковий матеріал.

На завершення зустрічі представники підприємства домовились провести пізнавальні екскурсії і у інші лісництва, а також запросити учнів на проведення висадки у лісах.

 

Прес-служба ДП «Старосамбірське ЛМГ»  

 

 

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління