Як представили Львівську область під час ХХІІ всеукраїнського змагання вальників лісу

3 вересня 2019р, Новини. Прес-служба

30 серпня 2019 року  на базі ДП «Тетерівське ЛГ»  Київського обласного управління лісового та мисливського господарства відбувся ХХІІ всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу. Змагання, яке присвячене до Дня працівників лісу, відбулось в урочистій обстановці. В змаганнях прийняло участь 33 учасники, які представляли 21 обласне управління лісових та мисливських господарств України та фірми-виробники мотоінструменту «Мотор-Січ» , «Хускварна», «Штіль».

        Львівську область на конкурсі представляли: переможець обласних змагань, багаторазовий призер республіканських змагань Кухта Володимир Романович- вальник лісу ДП «Радехівське лісомисливське господарство», та 2 юніори Рибак Василь Васильович та Рибак Володимир Васильович вальники лісу ДП «Сколівське лісове господарство».

        По загальній кількості балів (1571) у нелегкій боротьбі Кухта В.Р. виборов четверте місце в загальному заліку, а по результатах змагань серед вальників лісу обласних управлінь лісових та мисливських господарств України. здобув найкращий результат. В цьому році Кухта В.Р. шістнадцятий  раз представляв Львівщину на республіканських змаганнях. За ці роки він у 2017 році був абсолютним чемпіоном України, двічі виборював 2 місце і сім разів 3 місце.

Серед юніорів (вік до 24р.), наші наймолодші учасники змагань Рибак Василь по загальній кількості балів (1400) зайняв 2 місце, Рибак Володимир (1281)-4 місце.

 

Відділ лісових ресурсів

 машин та технологій.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління