2011 РІК. ПІДБИВАЮЧИ ПІДСУМКИ: Ялинкова кампанія 2011-2012 років

6 січня 2012р, Новини. Прес-служба

Лісогосподарськими підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства на цьогорічну ялинкову кампанію було запропоновано до реалізації 17,2 тис. новорічних ялинок пород сосна та смерека. З них протягом новорічної кампанії було реалізовано споживачам 8823 шт.

З метою охорони шпилькових насаджень в передноворічний період, а також з метою перевірки законності перевезення та торгівлі новорічними ялинками, працівниками державної лісової охорони спільно з працівниками МВС було проведено 441 рейд. по підсумках проведених рейдів вилучено 1597 незаконно зрубаних лісових красунь.

Лише на ринках м.Львова працівниками лісової інспекції Львівського ОУЛМГ та ДП Львівський лісгосп вилучено 550 крадених новорічних ялинок.

За незаконну вирубку ялинок до адміністративної відповідальності притягнуто 125 осіб. Загальна сума штрафів накладених на порушників складає 33,8 тис. грн. Станом на 6 січня з цією суми лісопорушниками вже оплачено 21,3 тис. грн.

По окремих випадках під час яких вилучалась значна кількість ялинок матеріали передані на розгляд в правоохоронні органи.

В той же час лісогосподарські підприємства області активно долучались до акції "Подаруй дітям свято". В передноворічний період працівники управління та лісогосподарських підприємств відвідували дітей у сиротинцях, школах-інтернатах, багатодітних та малозабезпечених сім'ях даруючи їм новорічні ялинки, солодощі, фрукти, ялинкові прикраси.

Не оминули своєю увагою лісівники Львівщини і храмів області. Усі релігійні громади що зверталися до управління отримували для святкування Новорічних та Різдвяних свят благодійну допомогу новорічними ялинками. Використовували для цих цілей і ялинки вилучені підчас проведення рейдів. Дарунок Львівських лісівників дістався і Ватикану, де у Папських палатах було розставлено 43 ялинки з нашої області.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління