Урочистості з нагоди професійного свята – Дня лісівника!

16 вересня 2019р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Цьогоріч, як і кожної осені, лісівники ДП «Жовківський лісгосп» своє професійно свято зустріли у великому колективі – поважних ветеранів лісової галузі, лісівників теперішніх, представників духовенства, районної влади. Розпочались урочистості із святкового молебня біля Богородиці. Усі присутні спільно з о. Михайлом Ткачівим молилися за здоров’я, мир та процвітання, за добробут та успіх підприємства і його працівників.З вітальними словами до присутніх звернувся директор підприємства Степан Сохнацький.

У своїй святковій промові керівник лісгоспу коротко підбив підсумки діяльності,розповів про здобутки, те, над чим працює підприємство сьогодні, окреслив плани на майбутнє та подякував за злагоджену роботу. Вітали колектив підприємства з професійним святом заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук та заступник голови Жовківської райдержадміністрації Юрій Дубневич. Вони висловили слова вдячності за щоденну важку працю лісівників і побажали добробуту підприємству.

Однією з частин дійства – стало нагородження працівників. Почесними грамотами та грошовими преміями за підсумками роботи були відзначені кращі працівники лісового господарства. У Жовківському лісгоспі завжди пам’ятають про своїх пенсіонерів. На святі вони були особливими гостями. Приємно було чути й від них багато хороших слів на адресу керівництва та й усього колективу. Як знак вдячності за багаторічну важку працю на лісівничій ниві та з нагоди свята вони отримали грошові премії. «Не буває колишніх лісівників» - усі вони, а особливо ті, що присвятили усе життя роботі в лісі заслуговують найвищої похвали.

ДП «Жовківський лісгосп»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління