Знахабнілі лісокради

18 січня 2012р, Новини. Прес-служба

В ході проведення рейду 16.01.2012 року о 18.00 год. лісничими Бутинського лісництва ДП «Жовківський лісгосп» Дудкою Миколою Миколайовичем та Любельського лісництва Олексиним Миколою Володимировичем, в кварталі 34 Любельського лісництва ДП «Жовківський лісгосп» було затримано дві підводи з лісопродукцією. В ході з’ясування походження лісопродукції, одна підвода втекла з місця події.

Громадяни які незаконно зрізали та перевозили лісопродукцію в кількості семи осіб накинулись на працівників державної лісової охорони та завдали їм тяжких тілесних ушкоджень. Про інцидент було повідомлено ДП «Жовківський лісгосп», і на місце події виїхали працівники лісгоспу, які доставили до лікарні Олексина М.В. та Дудку М.М.. На час приїзду працівників лісгоспу зловмисники з місця події зникли.

В результаті інциденту, лісничий Бутинського лісництва ДП «Жовківський лісгосп» Дудка М.М. отримав струс мозку, пошкоджено око та забій голови та інших частин тіла. Лісничий Любельського лісництва ДП «Жовківський лісгосп» Олексин М.В. отримав перелом руки та ребер.

Про інцидент з ДП «Жовківський лісгосп» було повідомлено Сокальський райвідділ міліції (лист від 17.01.2012р. №02-32). На місце події виїхала оперативна група Сокальського райвідділу міліції і по опису потерпілих затримали двох зловмисників.

Звертаємо увагу, що одні і тіж місцеві жителі с.Бутино неодноразово вчиняють лісопорушення, зокрема 21.10.2011 року в ході попередження крадіжки лісопродукції був обстріляний з вогнепальної зброї майстер Любельського лісництва ДП «Жовківський лісгосп» Андрій Євтуш, про що також було повідомлено Сокальський райвідділ міліції. Однак ефективного реагування на даний випадок не було.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, звернулося до прокурора Львівської області п.Ковбасюка В.В. та начальника ГУУМВСУ у Львівській області п.Рудяка О.В, з проханням взяти на контроль хід розслідування даних інцидентів, а вказані інциденти трактувати як напад на працівників правоохоронних органів (до яких відноситься державна лісова охорона) при виконанні ними службових обов’язків.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління