Браконьєри не сплять

4 жовтня 2019р, Новини. Прес-служба

Рейдова група працівників державної лісової охорони державного підприємства «Мисливське господарство «СТИР» під час охорони мисливських угідь 03 жовтня 2019 року о 02.20год. почула постріл, який пролунав в польових угіддях на території Станіславчицької сільської ради поблизу с. Збруї.

Виїхавши на вірогідне місце незаконного полювання, працівники побачили особу, яка намагалася втекти з місця події на мотоциклі. Під час її переслідування, мотоцикліста останній кинув мотоцикл та побіг у лісові хащі. Порушника затримати не вдалось. Невідомий залишив на місці злочину мотоцикл, рюкзак, глушник від зброї, ножі та пішки скрився у лісовій темряві.

При детальному обстежені місця події разом зі слідчою групою Бродівського відділу Національної поліції Золочівського ВНП ГУНП у Львівській області також було виявлено незаконно впольованого оленя благородного. Порушникові частково вдалося оббілувати тушу звіра та розробити її на місці скоєння злочину.

На даний час Бродівським відділом Національної поліції проводяться оперативно-розшукові дії щодо встановлення порушника. який здійснив незаконне полювання на території Державного мисливського фонду.

 

Відділ охорони, захисту лісу та мисливського

господарства Львівського ОУЛМГ

 

Ключові слова:

незаконне полюванняРейдова група працівників державної лісової охорони державного підприємства «Мисливське господарство «СТИР» під час охорони мисливських угідь 03 жовтня 2019 року о 02.20год. почула пострілякий пролунав в польових угіддях на території Станіславчицької сільської ради поблизу с. Збруї. Виїхавши на вірогідне місце незаконного полюванняпрацівники побачили особуяка намагалася втекти з місця події на мотоциклі. Під час її переслідуваннямотоцикліста останній кинув мотоцикл та побіг у лісові хащі. Порушника затримати не вдалось. Невідомий залишив на місці злочину мотоциклрюкзакглушник від зброїножі та пішки скрився у лісовій темряві. При детальному обстежені місця події разом зі слідчою групою Бродівського відділу Національної поліції Золочівського ВНП ГУНП у Львівській області також було виявлено незаконно впольованого оленя благородного. Порзахисту лісу та мисливського господарства Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління