Результати додаткових аукціонних торгів

5 лютого 2020р, Новини. Прес-служба

30 січня 2020 року відбулись додаткові аукціонні торги необробленою деревиною заготівлі першого кварталу 2020 року. Як повідомлялось, торги проходили у дві сесії: електронні торги та торги «з голосу».

На електронні торги лісогосподарськими підприємствами було виставлено 50,6 тис. кбм лісоматеріалів, з яких продано лише 2,5 тис. кбм (5,0 % від виставленого обсягу). У торгах прийняло участь 10 покупців.

На превеликий жаль, в аукціонних торгах не беруть участь великі споживачі необробленої деревини – виробники плит ДСП, МДФ та ОSВ і виробники фанери клеєної. Із виставлених для реалізації 47,3 тис. кбм дровяної деревини для промислового виробництва реалізовано 1,2 тис. кбм (2,5 %).

На «торги з голосу» нашими підприємствами виставлялось 23,6 тис. кбм лісоматеріалів, з яких було реалізовано 5,7 тис. кбм (24,2 % від виставленого обсягу). У торгах приймало участь 41 учасник.

Як і передбачалось, найбільшим попитом користуються лісоматеріали  круглі дуба звичайного  (реалізовано 83,7 % від виставленого обсягу), дуба червоного – 85,2 %. Лісоматеріали інших порід продались дуже мало.

Результати торгів в розрізі сортиментів та лісогосподарських підприємств представлені у таблицях.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 року №1178 «Про реалізацію експериментального проекту щодо проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини» починаючи з лютого місяця цього року уся необроблена деревина продаватиметься усіма постійними лісокористувачами виключно на електронних торгах.

Запрошуємо усіх переробників деревини приймати участь в додаткових аукціонних торгах. Про дату проведення торгів буде повідомлено додатково.

Читайте наші новини.

►Обсяги лісопродукції (куб.м.), виставленої та проданої на загальних ДОДАТКОВИХ електронних торгах  (30-01-2020)   заготівлі І кварталу   2020 р.  підприємствами Львівського ОУЛМГ   

► Обсяги лісопродукції (куб.м.), виставленої та проданої на загальних ДОДАТКОВИХ торгах з "голосу" (30-01-2020)   заготівлі І кварталу   2020р.  підприємствами Львівського ОУЛМГ                                                                                                       
                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління