Аукціонні торги необробленою деревиною

10 лютого 2020р, Новини. Прес-служба

На виконання Постанови Кабінету  Міністрів України за № 1178 від 4 грудня 2019 року «Про реалізацію експериментального проекту щодо проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини» лісогосподарські підприємства започатковують проведення постійно діючих електронних торгів на «Прозоро. Продажі» та ТБ «ТСБ «Галконтракт».

Електронні торги на базі ТБ «ТСБ «Галконтракт» відбуватимуться кожного вівторка та п’ятниці, починаючи з 14 лютого 2020 року.

На площадці «Прозоро. Продажі» торги проходитимуть у постійному режимі згідно з Порядком, який затверджений Постановою № 1178.

З метою вивчення правил користування площадкою «Прозоро. Продажі» ТБ «ТСБ «Галконтракт» 13 лютого 2020 року проводить навчання для усіх потенційних користувачів електронною площадкою. Навчання відбудеться о 11.00 год. в базі товарної біржі «Галконтракт» в Стрийському парку.

Запрошуємо усіх учасників ринку з продажу та придбання необроблених лісоматеріалів пройти навчання та постійно приймати участь в електронних торгах.

Це дасть змогу усім учасникам ринку постійно вдосконалювати систему продажей необробленою деревиною, вносити зміни до діючого законодавства та пропозиції до проекту Закону України «Про ринок деревини».

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління