Навчання продовжується

19 лютого 2020р, Новини. Прес-служба

З метою виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 4 грудня 2019 року за № 1178 та з ініціативи ГО «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини» сьогодні 19.02.2020 р. на базі ТБ «ТСБ «Галконтракт» було проведено навчання представників деревообробних підприємств – покупців необробленої деревини порядку користування електронною платформою «Прозоро. Продажі».

На заході були присутні як представники більшості деревообробних підприємств Львівщини, так і представники постійних лісокористувачів.

Працівники біржі, як оператора платформи «Прозоро. Продажі» довели до присутніх усі тонкощі користування платформою. В ході навчання виникало багато запитань, на які було дано відповіді. Надіємось, що таке навчання спростить покупцям необробленої деревини користування електронними площадками з продажу деревини.

Лісогосподарські підприємства на «Прозоро. Продажі» уже виставили для реалізації понад 25 тис. кбм необробленої деревини. Окрім того, на базі ТБ «ТСБ «Галконтракт» запроваджено щотижневі (щочетверга) електронні торги. Найближчі торги – 20.02.2020 р.

Надіємось, що проведення постійних електронних торгів допоможе активізувати реалізацію необробленої деревини.

Запрошуємо усіх покупців необробленої деревини приймати участь в електронних торгах.

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління