Збереження пралісів та старовікових лісів в Українських Карпатах

19 лютого 2020р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 19 лютого, відбулась установча нарада в рамках проекту «Підтримка довгострокових ініціатив природоохоронних територій щодо збереження пралісів та старовікових лісів в Українських Карпатах з ціллю збереження їх природоохоронної та кліматичної функціональності», який реалізовується Українським товариством охорони птахів у співпраці із Франкфуртським зоологічним товариством за фінансової підтримки Міністерства екології Німеччини.

Від Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства участь у нараді взяли перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Ярослав Целень та представники національних природних парків «Сколівські Бескиди» та «Бойківщина».

З вітальним словом до учасників наради виступили директор Українського товариства охорони птахів Олег Дудкін та міжнародний керівник проекту Стівен Райт.

В ході зустрічі представлено основні цілі та завдання проекту, відбулась презентація компонентів проекту та обговорення плану діяльності з партнерами проекту, а саме: НПП «Бойківщина», НПП «Гуцульщина», НПП «Зачарований край», НПП «Сколівські Бескиди» і РЛП «Черемоський».

Основними завданнями проекту є природоохоронний напрямок, робота з громадами, підтримка підприємництва в громадах, інформування, просвіта та підвищення обізнаності жителів громад. З вищезазначених питань відбулась жвава дискусія.

 

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління