Вирощування декоративного садивного матеріалу у Крушельницькому лісництві

23 Червня 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

У своєму господарюванні працівники Крушельницького лісництва НПП «Сколівські Бескиди» приділяють значну увагу вирощуванню декоративного садивного матеріалу. Так на садибі лісництва в розсаднику цілий рік роботи вистачає, інколи в гору глянути ніколи. Рясні літні дощі спровокували інтенсивний ріст бур’янів, тільки встигай сапати та виносити рештки за межі посадок. Загальновідомо, що запорукою здорових насаджень є якісний садивний матеріал. Тому саме зараз, влітку, треба уміло дбати про посіви на розсаднику.

Вирощування декоративного садивного матеріалу справа нелегка і довготривала. Та коли бачиш результати своєї праці, коли можеш задовільнити потреби клієнтів, а лісництво при цьому отримує додаткові кошти на ведення лісового господарства, то починаєш працювати з подвійною силою. Так з початку року було реалізовано понад 300 шт. саджанців, також було передано 200 шт. саджанців на озеленення садка, школи і церкви навколишніх сіл.




Все, що дає ліс, деревина, ягоди і плоди, горіхи, гриби, мед, лікарська сировина, повинно бути збережено і використано на благо людям. У цьому й полягають основні справи лісівника.

За інформацією

НПП «Сколівські Бескиди»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління