Питання діяльності лісопильних об'єктів - на контролі

17 липня 2020р, Новини. Прес-служба

16 липня, відбулась нарада під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика з питань заходів протидії незаконному обігу лісосировини та діяльності лісопильних та деревообробних об’єктів на території Сколівського та Стрийського районів, а також міста Стрий.

Під час наради Андрій Годик подякував представникам міжвідомчої робочої групи з питань контролю за збереженням лісових ресурсів за спільно напрацьовані пропозиції змін до законодавства щодо посилення контролю у діяльності лісового господарства.

В межах заходу голови Сколівської та Стрийської райдержадміністрацій, заступник голови міста Стрий, а також представники постійних лісокористувачів та контролюючих органів доповіли про поточну ситуацію та проведену роботу із виявлення обігу нелегальної лісосировини та діяльності лісопильних об’єктів.

За підсумками наради, Андрій Годик акцентував увагу на необхідності реалізації деревини виключно через електронні аукціони та проведення ефективної роботи з легалізації підприємств деревообробної галузі.

 

 

            Відділ охорони, захисту лісу та

мисливського господарства

Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління