Переформування соснових деревостанів до наближених до природи лісів в Україні – з особливим врахуванням стійкості до пожеж та екстремальних погодних умов, таких як посуха на засадах інтегрованого менеджменту пожеж

16 жовтня 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

За сприяння Федерального Міністерства Німеччини з продовольства та сільського господарства, Національним лісотехнічним університетом України та Університетом сталого розвитку Еберсвальде, здійснюється виконання міжнародного проекту «Переформування соснових деревостанів до наближених до природи лісів в Україні – з особливим врахуванням стійкості до пожеж та екстремальних погодних умов, таких як посуха на засадах інтегрованого менеджменту пожеж».

У рамках даного проекту виділено ряд окремих тем, які стосуються ведення наближеного до природи лісогосподарювання, в тому числі проведення рубок переформування.

Для участі в проекті обрано два лісогосподарські підприємства: ДП «Львівський лісгосп» та Страдчівський навчально-виробничий комбінат. На території даних підприємств, для наукових цілей закладено ряд виробничих стаціонарів у різних типах лісостанів.

Раніше вже відбулася перша зустріч-нарада учасників міжнародного проекту, де обговорили цілі, впровадження результатів наукової роботи в практику ведення лісового господарства, визначили порядок проведення польових робіт та наступних зустрічей.

 

За інформацією

ДП «Львівський лісгосп»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління