Делегація Кримських лісівників відвідала Львівщину

2 листопада 2012р, Новини. Прес-служба

Протягом 1-2 листопада Львівщину відвідала делегація лісівників Криму. Делегацію у складі сімох директорів лісогосподарських підприємств очолив голова комітету АР Крим з лісового і мисливського господарства - Ігор Кацай.

У Львові кримчани ознайомилися з роботою апарату управління та лісівничого еколого-просвітницького центру що діє на її території.

Також гості відвідали Львівський лісовий селекційно-насіннєвого центр, оглянули цехи з переробки та зберігання лісового насіння та нову сучасну теплицю з вирощування посадкового матеріалу.

Планували гості з півдня ознайомитися також з новітніми технологіями будівництва лісових доріг у гірських районах Львівщини. Для цього вони відвідали ДП «Сколівський лісгосп» - у цьому напрямку підприємство є одним із лідерів на Львівщині, починаючи з 2007 року тут вже збудовано понад 58 кілометрів нових лісових доріг. Підсумовуючи побачене І.Кацай зазначив, що отриманий досвід кримчани будуть активно використовувати у будівництві лісових доріг на власних підприємствах.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління