Акція «Нагодуй птахів взимку» на Львівщині

7 грудня 2020р, Новини. Прес-служба

В рамках загальнодержавної акції «Нагодуй птахів взимку», організованої Державним агентством лісових ресурсів України та за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та лісівників Львівщини  8 грудня 2020 року у місті Львів та в районах області проходитиме загальнодержавна акція «Нагодуй птахів взимку».

Метою зазначеної акції є допомога птахам, а саме розміщення годівничок у паркових зонах та скверах міст, населених пунктів, на територіях шкіл, дитячих садочків тощо.

Проведення Акції не лише допоможе птахам, а й сприятиме підвищенню екологічної свідомості.

Розвішування годівниць відбудеться за участі шкільних лісництв, органів місцевої влади, представників ЗМІ та громадськості у паркових зонах та скверах міст, населених пунктів, на території шкіл та дошкільних навчальних закладах.

У населених пунктах області просимо звертатись безпосередньо до лісогосподарських підприємств, які розташовані в межах їх зони діяльності.

8 грудня у місті Львів годівниці у першій половині дня розвішуватимуть, зокрема у парку «Високий Замок», парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк», Регіональному ландшафтному парк «Знесіння», а також у парках навчальних закладів Національного лісотехнічного університету України, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та інших, у паркових зонах шкіл та дошкільних навчальних закладів.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися та приносити їжу до годівниць, тим самим проявити піклування про птахів.

 

Ключові слова:

годівниці

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління