Інвентаризація об'єктів постійної лісонасіннєвої бази

27 січня 2021р, Новини. Прес-служба

На підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства тривають роботи з інвентаризації об'єктів постійної лісонасіннєвої бази.

Завершено роботи з упорядкування лісонасінної бази ДП "Бродівське ЛГ" та ДП «Буське ЛГ».

Так, у Буському лісгоспі проведені польові обстеження і підготовлені практичні рекомендації Національного лісотехнічного університету України (д.с.-г.н., професор кафедри лісових культур НЛТУ України  Ю.М. Дебринюк). Виділено:  генетичних резерватів - 85 га,  плюсових насаджень - 24 га. та 74 га постійних лісонасінних ділянок основних лісотвірних порід. Насінна сировина, що заготовлятиметься на цих об’єктах, буде використана для відтворення лісів майбутнього. 

По Бродівському лісгоспу зараховано до об'єктів ПЛНБ: лісонасіннєву плантацію дуба звичайного пл. 5,0 га до архівно-маточної плантації, клонову насінну плантацію сосни звичайної пл. 5,0 га у Підкамінському лісництві; ПЛНД модрини європейської у Бродівському лісництві пл. 2,0га, ПЛНД дуба звичайного у Лагодівському лісництві пл. 2,9 га, ПЛНД сосни звичайної у Лешнівському лісництві пл. 3,5 га.

У цьому році також заплановано провести роботи з інвентаризації об'єктів постійної лісонасіннєвої бази в інших державних лісогосподарських підприємствах Львівського ОУЛМГ.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління