І ЗВІРАМ ВАЖКО І ЄГЕРЯМ НЕЛЕГКО

16 лютого 2021р, Новини. Прес-служба

Давно не було такої зими з значним сніговим покривом та холодами. У лютому сніг накрив землю місцями пів метра і більше. У таку пору дикі тварини потребують допомоги з боку людини тому, що самі собі знайти корму не в силі.  Ось тут на допомогу звірам приходять мисливці та єгерська служба мисливського господарства. Заготовлені та придбані літом корми викладаються найбільше в осіннє зимовий період для підгодівлі диких тварин. Але щоб добратися до годівниць в таку пору приходиться і коня з возу розпрягати та верхи на коні разом з кормом добиратися до годівниць та підгодовувальних майданчиків.

Ось так мисливці громадської організації МР «Фазан», що на Стрийщині допомагають перезимувати диким тваринам в мисливських угіддях наданих в користування їхньому колективу. Незважаючи на холод та труднощі Мирон Карпа та Богдан Мартинишин розвозять по годівницях та підгодовувальних майданчиках корми.

Їхня праця непомітна для звичайного громадянина тому, що не кожний здатний у таку пору вирушити до лісу, а мисливці це роблять з метою, щоб врятувати звірів. Адже звірі, особливо молодняк оленів та козуль, зараз не в стані самостійно роздобути собі корм. А людська праця та допомога дасть їм можливість перезимувати ці нелегкі зимові дні.

Начальник відділу-головний

Мисливствознавець Львівського ОУЛМГ                                     Василь Бурмас

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління