На лісогосподарських підприємствах Львівщини завершився місячник охорони праці

3 травня 2012р, Новини. Прес-служба

На підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства впродовж квітня 2012 року було проведено Місячник охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці.

В рамках цього заходу під гаслом «Сприяння охороні праці у «зеленій» економіці» проведено обстеження , цільові перевірки і огляд-конкурси з охорони праці та культури виробництва, по результатах яких премійовано кращі колективи структурних підрозділів-переможців конкурсу та окремих працівників у номінаціях «Кращий за професією», «Кращий працівник», «Краща виробнича дільниця».

Вшановано пам'ять загиблих на виробництві працівників, надано допомогу сім’ям потерпілих у вирішенні матеріальних, соціально-побутових та інших проблем.

Під час проведених семінар-нарад, круглих столів визначено завдання охорони праці у «зеленій» економіці – сприяння ефективності виробництва через забезпечення безпеки та культури праці, зниження рівня виробничого травматизму і професійних захворювань на виробництві, що гармонійно поєднують економічні потреби суспільства з потребою постійного відновлення і збереження довкілля.

До відома: за 2011 рік підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства витрачено на заходи з охорони праці 2778988 грн., що становить 3,7% від фонду оплати праці 2010 року та 842 грн. на одного працюючого.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління