Лісівники долучились до увіковічнення пам’яті сучасних героїв

10 березня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

9 березня на Алеї Слави у Червонограді урочисто відкрили пам’ятний знак загиблим воїнам-землякам в АТО-ООС.

Неподалік військового ліцею у Червонограді, де минулоріч о такій порі тільки закладали сквер пам’яті героям, цього року уже встановили козацький хрест. Біля пам’ятника священнослужителі відправили панахиду та освятили його.

Ініціаторами такої благородної справи виступили активісти Нацкорпусу Червонограда, а також родичі та близькі загиблих воїнів. Символічно, що стрічку перерізали донька одного з героїв Михайла Зайця – Вероніка, мати відомого снайпера-розвідника Юрія Луговського з позивним «Баррет» - Наталія   та очільниця місцевого осередку Нацкорпусу – Світлана Ростун.

З вічнозеленими деревцями для Алеї допоміг лісничий Соснівського лісництва ДП «Жовківський лісгосп» - Василь Биков. Від Червоноградської міської ради лісничий отримав подяку за допомогу у реалізації в проекті «Пам’ять нації». Усі 11 іменних туй, стільки ж як і загиблих у російсько-українській війні червоноградців, добре прижились та піднялись у зрості. Уже цієї весни, як тільки настануть сприятливі погодні умови, лісівники Жовківського лісгоспу  висадять біля пам’ятного знаку кущі самшитів, ялівців козацьких, інших декоративних кущів, щоб це місце стало ще упорядкованішим та ошатнішим. Бо наша світла пам’ять про людей, які поклали своє життя на вівтар свободи це те, що ми можемо і повинні віддати для них.

ДП "Жовківський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління