28 квітня Всесвітній день охорони праці

27 квітня 2021р, Новини. Прес-служба

В Україні День охорони праці відзначають щорічно 28 квітня. У 2021 році за рекомендацією Міжнародної організації праці Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі (БЗР)».

Пандемія COVID-19 обумовила вибір теми Всесвітнього дня охорони праці і у 2021 році. Минулого року вірус зупинив життя цілої планети і внаслідок цього, звичайно, постраждали як роботодавці, так і працівники. Наслідки негативного впливу коронавірусної інфекції на сферу праці доводиться долати до цього часу.

Разом з кризою прийшло усвідомлення важливості зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі, включно зі службами безпеки та охорони здоров՚я, як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

Відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці – це нагода звернути увагу суспільства, суб'єктів господарювання та громадських організацій на проблеми збереження життя та здоров'я працівників, активізувати зусилля всіх учасників виробничого процесу щодо попередження нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, сприяти організації гідних і безпечних умов праці для працівників, долучатися до роботи з формування культури безпеки та гігієни праці.

Уникаймо виробничих травм на робочому місці!

 

Відділ лісових ресурсів,

машин та технологій

Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління