ДП «Славське ЛГ» оновлює техніку

31 травня 2021р, Новини. Прес-служба

Славський держлісгосп — одне з підприємств на Стрийщині, які успішно розвиваються, нарощують обсяги переробки деревини, створюють додаткові робочі місця та дбають про належні умови праці людей і їх зарплату.

Нещодавно державним підприємством “Славське лісове господарство” придбано для лісової охорони 4 мотоцикли моделі SHINERAY XY 200 INTRUDER та 2 мотоцикли моделі SHINERAY XY 250.

Але найбільш вагомим та вартісним стало придбання нового гусеничного екскаватора марки JCB JS160NLC. Придбання нової техніки свідчить про те, що підприємство не стоїть на місці, а розвивається, думаючи про майбутнє. Новий екскаватор буде використовуватись для будівництва лісових доріг, а це покращення економічних та екологічних показників, належне оперативне реагування працівниками лісової охорони, на виникнення, або загрозу виникнення пожеж в лісових масивах лісгоспу та інших лісопорушень, розвиток рекреаційного напрямку.

На черзі придбання автомобіля з підвищеною прохідністю марки RENAULT-DASTER для оперативного реагування рейдових груп, щодо охорони лісових масивів.

 

 

Відділ лісових ресурсів

 машин та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління