Пізнавальна екскурсія для дітей у Львівському лісовому селекційно-насіннєвому центрі

10 Червня 2021р, Новини. Прес-служба

9 червня 2021 року для дітей пільгових категорій у Львівському лісовому селекційно-насіннєвому центрі була організована пізнавальна екскурсія,  приурочена до Дня захисту дітей. Організаторами  екскурсії виступили Благодійна організація “БФ Уляни Кузик ” та Громадська рада при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Спеціалісти  державного підприємства  "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр" ознайомили дітей із застосуванням  новітніх технологій у вирощуванні садивного матеріалу із закритою кореневою системою. Також діти відвідали цех переробки та зберігання лісового насіння, побачили цех висіву насіння, побували у теплицях вирощування та на полях дорощування садивного матеріалу.

Пройшовши начебто невеликий екскурсійний маршрут територією підприємства діти дізнались багато цікавого. Особливо дітей зацікавив цех переробки насіння,  зокрема шишки з яких було отримане насіння.

Протягом екскурсії школярі охоче запитували про всі нюанси вирощування садивного матеріалу та фотографувались на фоні ще маленьких, молодих сіянців.

За час екскурсії діти мали можливість поспілкуватися з лісівниками та дізнатися про працю лісівників та багатогранне значення лісів у житті людини та усієї планети.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління