Виробнича нарада щодо відповідності даних ЕОД з бухгалтерським обліком

15 липня 2021р, Новини. Прес-служба

14.07.2021 року в приміщенні Львівського ОУЛМГ відбулась виробнича нарада  на тему «відповідності даних електронного обліку лісопродукції,  лісозаготівель, лісопиляння і деревообробки  бухгалтерському обліку». Нарада організована відділом бухгалтерського обліку та звітності та відділом лісових ресурсів машин та технологій.

На нараду були запрошені представники ДП «ЛІАЦ» :

  -  керуючий відділень Михайло  Ловга;

  -  мененжер I  категорії  відділу обробки даних управління організації акційно-методичного забезпечення ЕОД Роман Примак.

В нараді взяли участь головні бухгалтери та системні адміністратори з ведення ЕОД (електронного обліку деревини) державних лісогосподарських підприємств, які кординуються Львівським обласним  управлінням лісового та мисливського господарства.

В ході наради, яка проходила в дискусійній формі спеціалістами державних лісогосподарських  підприємств  було  задано  багато  питань  представникам   ДП « ЛІАЦ», щодо коректності залишків лісопродукції в системі ЕОД під час формування звітних даних, при передачі лісопродукції  на цехи переробки та її списання, а також обліку готової продукції лісопиляння.

Під час наради представник ДП «ЛІАЦ» Роман Примак обгрунтовано дав відповідь на всі запитання та в оперативному порядку виправив недоліки та неточності по залишках лісопродукції.

Особливо, системним адміністраторам ЕОД було наголошено про необхідність хоча б один раз в тиждень проводити звірку по обсягах заготівлі, реалізації та залишків лісопродукції на підприємствах між даними ЕОД та бухгалтерськими даними.  Бухгалтерам на необхідності вчасної сплати податків, зборів та інших платежів до бюджетів усіх рівнів та недопущення заборгованості із заробітної плати.

При підведенні підсумків вирішено: в такому самому форматі провести нараду після здачі звіту за 9 місяців 2021 року.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління