Чистий ліс – здоровий народ!

1 квітня 2012р, Новини. Прес-служба

У суботу 31 березня 2012 року на Львівщині проводились масштабні заходи в рамках місячника озеленення, прибирання та благоустрою.

Долучились до їх проведення і працівники апарату Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Спільно з працівниками Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру лісівники провели свою толоку на одному із рекреаційних майданчиків при дорозі м. Львів – с. Збиранка у Брюховицькому лісництві що входить до зеленої зони обласного центру.

На невеликій за площею (близько 2 га) відпочинковій зоні було зібрано цілий вантажний автомобіль сміття. Працівниками лісового господарства було встановлено 3 комплекти лісових меблів (столи, лавки, смітники), перекопано самовільні в'їзди автотранспорту до лісу та встановлено наглядну агітацію на екологічну та природоохоронну тематику.

До проведення толоки також долучилися працівники Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, члени екологічної організації «Зелений хрест» та клубу «Львів 4х4».

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління