Підсумки торгів необробленою деревиною за третій квартал 2021 року

23 вересня 2021р, Новини. Прес-служба

Завершився процес електронних торгів (основних та додаткових) необробленою деревиною у третьому кварталі 2021 року. Уся необроблена деревина, яка була реалізована для деревинообробного комплексу, пройшла через електронні торги ( без торгів проводилася реалізація необробленої деревини лише для потреб соціально-побутової сфери та задоволення потреб оборони країни).

Слід відмітити, що третій квартал характеризується дуже високим попитом на необроблену деревину серед підприємств переробників. Усі сортименти без виключення користуються надзвичайно великим попитом на внутрішньому ринку деревини. Лише за серпень місяць лісогосподарськими підприємствами обласного управління було реалізовано необробленої деревини на суму понад 65 млн.грн.

Досить високим попитом серед промислових підприємств користується окрім ділової деревини і деревина дров’яна усіх порід. Ми щиро вдячні нашим партнерам переробника низькосортної деревини за плідну співпрацю, за  своєчасну оплату за відвантажену продукцію.

У третьому кварталі нашими підприємствами було реалізовано через електронні торги 79,3 тис. кбм  дров’яної деревини, в т. ч. : хвойних порід – 22,4 тис. кбм; твердолистяних порід – 44,1 тис. кбм та м’ягколистяних – 12,8 тис.кбм.

Серед лісоматеріалів круглих найбільше реалізовано лісоматеріалів круглих ялиці 15,5 тис. кбм, або 99,7 % від виставленого обсягу; сосни – 13,9 тис. кбм, або 97,8 % від виставленого обсягу; букових – 10,2 тис. кбм, або 98,4 % відповідно; ялини – 7,5 тис. кбм (95,7 %); дуба – 4,1 тис. кбм (98,7 %). Загалом для деревинообробних підприємств для реалізації було виставлено 62 тис. кбм лісоматеріалів круглих, з яких реалізовано 60,9 тис. кбм, або 98,2 %.

Уся інформація щодо обсягів реалізації необробленої деревини у розрізі сортиментів та лісогосподарських підприємств представлена у

►таблиці.

Хочемо висловити слова вдячності усім нашим партнерам – деревинообробникам за плідну, взаємовигідну співпрацю з лісогосподарськими підприємствами обласного управління. Надіємося на подальшу спільну роботу.

У четвертому кварталі ми продовжуємо практику проведення додаткових електронних торгів необробленою деревиною.

Запрошуємо усіх партнерів до участі у торгах. Лісогосподарські підприємства забезпечать своєчасну та якісну поставку придбаної сировини.

Слідкуйте за нашими новинами та повідомленнями товарної біржі.

 

Відділ лісових ресурсів, машин та

технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління