За новорічними ялинками - до лісівників (відео)

20 грудня 2021р, Новини. Прес-служба

Незабаром Новий рік та Різдвяні свята. А які ж свята без новорічної ялинки?

Напередодні свят журналісти телеканалу Live відвідали Бібрський лісгосп де ознайомились з тим, як вирощують новорічні ялинки, як їх продають та охороняють. Лісівники показали місця де на світ появляються маленькі сіянці з яких виростуть красуні ялинки. Побачили також і самі плантації де вже готові до реалізації новорічні ялинки.

Лісівники ознайомили журналістів з умовами реалізації ялинок. Легальні ялинки відпускаються по товаротранспортних накладних з відповідними бирками або стрічками із штрих кодом, на яких вказано місце походження ялинки. Відповідно наголосили на заходах щодо охорони шпилькових насаджень та відповідальність за незаконну рубку ялинок. Незаконна рубка ялинки обійдеться браконьєру матеріальними збитками в сумі понад 1000 грн. 

Наближаються свята Нового року та Різдва Христового. Звертаємось до всіх громадян - не купувати у передноворічний період незаконно зрубані ялинки без відповідного маркування. Спільними зусиллями державної лісової охорони, Держекоінспекції, органів поліції, засобів масової інформації та громадськості зможемо упорядкувати торгівлю новорічними ялинками та зберегти наші ліси від незаконних вирубок.

З  переліком місць реалізації новорічних ялинок та з контактами державних лісогосподарських підприємств по Львівському ОУЛМГ, які пропонують для реалізації новорічні ялинки, можна ознайомитись

►за посиланням

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління