На Львівщині триває будівництво лісових доріг

22 Червня 2012р, Новини. Прес-служба

21.06.2012 р. на базі ДП «Золочівський лісгосп» відбулась виїзна нарада з керівниками лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ. Головною тематикою наради стали перспективи виконання цьогорічних завдань по будівництву лісових доріг по підприємствах обласного управління. У нараді брав учать заступник генерального директора ВО «Укрдержліспроект» О.Д.Пристая.

У 2012 році кожному підприємству доведене завдання будівництва та ремонту лісових доріг. У зв’язку з великими обсягами робіт директора підприємств ставили питання про можливість будівництва доріг у два етапи: один рік – будівництво земляного полотна, наступний – влаштування дорожньої одежі.

Важливою проблемою на підприємствах є відсутність необхідної кількості дорожньо–будівельної техніки – гусеничних екскаваторів, бульдозерів, грейдерів. Тому, керівники підприємств просили при виділенні бюджетних коштів на будівництво лісових доріг спрямовувати їх виключно на придбання необхідної техніки.

Всі учасники наради мали можливість подивитись проведення капітального ремонту лісової дороги в Пеняківському та Сасівському лісництвах ДП «Золочівське ЛГ», який був проведений у весняний період поточного року при допомозі гусеничного екскаватору Кобелко – Е – 265 орендованого у НПП « Сколівські Бескиди». Оглянули завершену дорогу з твердим покриттям, побудовану за бюджетні кошти у 2011 році. Як новозбудована дорога, так і дорога після капітального ремонту в чудовому стані. Вони дадуть можливість лісогосподарському підприємству експлуатувати їх круглий рік.

Окрім лісівників участь у нараді приймав голова Золочівської РДА, який розказав присутнім про Золочівський район – промисловий та сільськогосподарський потенціал, культурну спадщину Золочівщини.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління