Чергове оновлення техніки

28 квітня 2022р, Новини. Прес-служба

Державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ у першому кварталі 2022 року за власні кошти підприємств  закуплено нової техніки, обладнання та інших засобів на суму 6,3 млн. грн.

Лісгоспами області придбано 4 одиниці нової тракторної техніки на суму 3,1 млн. грн. Серед підприємств, які оновили тракторний парк: ВВП «Надлісництво Бібрка» ДП «Львівське ЛГ», ДП «Бродівське ЛГ», ДП «Сколівське ЛГ»,  ДП «Самбірське ЛГ».

Для охорони і захисту лісових масивів від пожеж ДП «Бродівське ЛГ» придбано диспетчерський пункт спостереження та три системи раннього виявлення та реагування на пожежі Азимут АZ-8M вартістю 575,0 тис. грн.

Для вирішення питання первинного вивезення лісопродукції з важкодоступних місць, ВВП «Надлісництво Старий Самбір» ДП «Самбірське лісове господарство» придбано новий лісовозний тракторний причіп з гідроманіпулятором фірми «Веймер».

Придбано 17 нових бензопил та 1 кущоріз на суму 236,0 тис. грн., три гідравлічних трелювальних лебідки «Тайфун» на суму 413,0 тис. грн.

 

Ключові слова:

оновлення техніки

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління