Позашляховики від польських лісівників для ЗСУ!

9 травня 2022р, Новини. Прес-служба

Лісівники Польщі передали 12 позашляховиків для українських військових.

З перших днів війни Польща підтримала Україну в боротьбі з російською агресією та постійно надає дієву допомогу нашій країні у складний час.

У Надлісництві Томашів відбулася зустріч генерального директора Державних лісів Польщі Józef Kubica з лісівниками України.

Участь у зустрічі взяли голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, радник  Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Сергій Власенко, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека та працівники Львівського ОУЛМГ.

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець: «Із перших днів війни дружня Польща по всіх фронтах підтримує нашу країну: прихищає жінок та дітей, передає гуманітарну допомогу, допомагає технікою та зброєю українській армії. Цього разу польські колеги-лісівники передали 12 автомобілів підвищеної прохідності для ЗСУ».

Українські лісівники висловили слова подяки Державному секретарю Міністерства навколишнього середовища Польщі Edward Siarka та генеральному директору державних лісів Польщі Józef Kubica за підтримку.

Анатолій Дейнека відзначив допомогу польських лісівників для наших українських захисників та солідарність у боротьбі проти російської агресії.

Вже у перші дні війни на українсько-польському кордоні відбувалися зустрічі польських та львівських лісівників та передача допомоги від лісівників Польщі:

  • на звернення Львівського ОУЛМГ для захисників України надано 35 тепловізорів;
  • для потреб лісової охорони, які входять до тероборони та мобілізовані до ЗСУ, передано 1300 «рюкзаків допомоги».

Особливо необхідно відмітити підтримку генерального директора державних лісів Польщі у м. Варшава Józef Kubica. За його ініціативи у надлісництві Томашів Люблінської дирекції лісів Республіки Польща неодноразово проводились зустрічі з лісівниками Польщі та обговорювались питання щодо подальшої допомоги та передачі гуманітарних вантажів біженцям та оснащення Збройним силам України.

Спільна боротьба з агресором  триває.

Разом переможемо!

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління