Завершився всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу

5 вересня 2012р, Новини. Прес-служба

4 вересня 2012 року на базі ДП «Тетерівське ДВЛГ» Київського облуправління лісового та мисливського господарства було проведено ХV всеукраїнський конкурс-змагання звалювальників лісу. В змаганнях прийняло участь 36 звалювальників лісу , які представляли всі обласні управління, навчальні коледжі та фірми-виробники мотоінструменту.

Львівську область на конкурсі представляв переможець обласних змагань, багаторазовий призер республіканських змагань Кухта Володимир Романович- звалювальник лісу ДП «Радехівське лісомисливське господарство», який по результатах двох видів змагань з п’яти був абсолютним лідером.

На етапі обрізування сучків він набрав 416 балів.

На етапі підготовки пили до роботи і заміни пильного ланцюга він набрав максимальну кількість балів 118 , виконавши цю операцію за 14,6 секунд.

На етапі точності розпилювання колоди -245 балів.

На етапі комбінованого розпилювання-154 бали.

На етапі звалювання дерева-606 балів.

По загальній кількості балів (1539) у нелегкій боротьбі Кухта В.Р. виборов третє місце , поступившись місцем представнику Сумського ОУЛМГ Сидоренку О.І. (1638 балів) та представнику АТ «Мотор Січ» Домашкіну С.А. (1569 балів).

В цьому році Кухта В.Р. десятий раз представляв Львівщину на республіканських змаганнях. За ці роки він двічі виборював 2 місце і чотири рази 3 місце. Крім того в серпні в складі збірної України він представляв Україну на світовому чемпіонаті звалювальників лісу, який проходив в Білорусії.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління