Кубок "Штіль-2012" отримав свого переможця

10 вересня 2012р, Новини. Прес-служба

8 вересня у Львові відбувся Міжнародний турнір вальників лісу на кубок "Штіль - 2012".

Участь у спортивних змаганнях лісорубів взяли 23 команди з України і по одній з Польщі та Румунії.

Під час змагань професійні звалювальники продемонстрували техніку рубки дерев з елементами шоу. Змагання відбулись у чотирьох дисциплінах: «Підготовка бензопили до роботи», «Розкряжування циліндричних колод комбінованим різом», «Розкряжування циліндричної колоди на точність» та «Обрізання сучків».

За відсутності Володимира Кухти, багаторічного чемпіона Львівського ОУЛМГ, на цьому змаганні лісівників Львівщини представляла команда Сколівського лісгоспу на чолі з Іваном Ільницьким. Слід відмітити, що команда виступила досить вдало, перемігши на одному із етапів - «Розкряжуванні циліндричних колод комбінованим різом».

Підсумковий протокол змагань зафіксував сумарну перемогу команди з Польщі, друге місце зайняла команда "Південний лісоруб" а "бронзову" медаль отримала команда з Румунії.

Окрім вправ для лісорубів, для гостей свята було проведено ряд цікавих конкурсів, усе заради того, щоб популяризувати працю звалювальників та ознайомити громадськість з цікавими та відомими у всьому світі змаганнями серед звалювальників лісу .

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління