Віктор Сівець відвідав Львівщину з робочим візитом

12 вересня 2012р, Новини. Прес-служба

11 вересня голова Держлісагентства України перебував з робочою поїздкою на Львівщині.

У конференц-залі готелю «Дністер» він взяв участь у відкритті міжнародного Форуму «Ліси в зеленій економіці». Окрім вступного слово, керівник лісової галузі виступив з доповіддю на тему «Стан і перспективи сталого розвитку лісового господарства України».

Після участі у Форумі Віктор Сівець здійснив поїздку лісогосподарськими підприємствами області.

Головною метою поїздки стало відвідання Сколівського лісового господарства. У структурних об’єктах лісгоспу голова Держлісагентства взяв участь у відкритті та введенню в експлуатацію нових об’єктів інфраструктури.

У Любинцівському лісництві була урочисто введена в експлуатацію нова лісова дорога протяжністю 3 км. Дорога була збудована в надзвичайно короткі терміни за власні кошти (близько 500 тис. гривень) підприємства. Цікавинкою її є те, що вона з’єднала між собою лісові масиви розташовані в двох районах області – Сколівському і Стрийському.

В с. Труханів була відкрита новозбудована контора Труханівського лісництва. Перед перерізанням стрічки відбулися урочистості з нагоди наступаючого професійного свята – дня працівника лісу. Численні нагороди, грамоти та відзнаки отримали представники усіх державних підприємств лісової галузі Львівщини.

Участь в усіх урочистих заходах, окрім лісівників, взяли голова Львівської облдержадміністрації М.Костюк, керівники Сколівської та Стрийської районних рад та держадміністрацій, керівники органів місцевого самоврядування.

Підсумовуючи свій візит на Львівщину Віктор Сівець висловив своє задоволення побаченим, побажав лісівникам Львівщини не зупиняться на досягнутому і перевершити у всіх показниках здобутки попереднього року, а також привітав усіх присутніх з наступаючим професійним святом.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління