VІ всеукраїнський зліт учнівських лісництв

13 вересня 2012р, Новини. Прес-служба

З 4 по 7 вересня 2012 року на Івано-Франківщині в смт. Делятин Надвірнянського району відбувся VІ всеукраїнський зліт команд учнівських лісництв загальноосвітніх та позашкільних начальних закладів. У Зльоті взяли участь команди юних лісівників з 23 областей України.

Львівську область представляв колектив Новоміського шкільного лісництва при Добромильському лісництві Державного підприємства «Старосамбірське лісомисливське господарство».

В рамках зльоту відбулись презентації виставок-досягнень шкільних лісництв, конкурс-захист науково-дослідницьких робіт юних лісівників. За результатами підведення підсумків виставки-презентації досягнень учнівських лісництв. Володарем гран-прі стала команда юних лісівників Київської області.

Переможцям конкурсу оголошено Подяки Голови Державного агентства лісових ресурсів України та нагороджено Почесними Грамотами Товариства лісівників України, а також дипломами головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації і Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства, кубками.

Серед учасників за творчий підхід та оригінальність презентації виставки досягнень нагороджено грамотами головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства також команду юних лісівників Львівської області.

Відповідно до результатів оцінювання конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт члени журі нагородили грамотами головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства за зайняте ІІ місце у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт:
Білаш Андріана – учениця 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст.. с. Нове Місто Старосамбірського району Львівської області;

Цікавою і змістовною була і культурно-розважальна програма для учасників 6-го Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв. За сприяння Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства учасники зльоту побували з екскурсією у Карпатському НПП та у спортивно-туристичному комплексі “Буковель”, де для них було організовано пізнавальну екскурсію.

Учасники Зльоту відвідали також Ботанічний заказник загальнодержавного значення “Княждвірський” в Коломийському районі з охорони тиса ягідного, взяли участь в екскурсійно–пізнавальній програмі “Вітає Яремче”, в рамках якої була організована екскурсія містом Яремче “Перлина Карпат”, здійснили екскурсію до скель Довбуша.

6 вересня учасники Зльоту відвідали державне підприємство «Надвірнянське лісове господарство» та лісовий розсадник Надвірнянського лісництва, взяли участь у практичній природоохоронній акції - закладанні “Алеї дружби”. Для них була організована духовна екскурсія в Манявський скит, екскурсія еколого–пізнавальною стежкою “Лісовими стежками”, що в урочищі Діброва Богородчанського району. Діти і дорослі ознайомилися з роботою Манявського лісництва державного підприємства «Солотвинське лісове господарство», взяли участь у конкурсно–пізнавальній програмі “Юннатівський експрес”, проведеній на території еколого–просвітницького центру Діброва.

Для юних лісівників було організовано культурно–розважальні заходи: “Карпатська ватра”, дискотека “Танці в вишиванці”.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління