«Зелена країна»: на Львівщині зростають «Ліси єдності»

15 жовтня 2022р, Новини. Прес-служба

В умовах воєнного стану лісівники Львівщини працюють в посиленому режимі та продовжують висаджувати ліси у рамках екологічної ініціативи Президента «Зелена країна».

«Ліси Єдності» - ліс об'єднює людей, а люди - країну!». Під таким гаслом сьогодні проходить осіннє садіння лісу на Львівщині.

Підтримали захід у Яворівському лісництві - начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, директор ДП «Рава-Руське лісове господарство» Антон Косовський, голова ГО «Добро.Дій» Ігор Дулин та ініціаторка глобального міжнародного проєкту «Greening of the Planet» Ганна Крисюк.

Долучилися до висадки «Лісів єдності» голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, лісівники Рава-Руського лісгоспу, громадські активісти та школярі.

Учасники заходу на локації площею 1 га висадили 4 тис. шт. сіянців сосни звичайної та дуба звичайного. Сіянці із закритою кореневою системою вирощені у розсаднику Річківського лісництва ДП «Рава-Руське лісове господарство».

Присутні вшанували пам'ять захисників України хвилиною мовчання.

Дерева, які висадили сьогодні на території Яворівського лісництва  присвятили пам’яті Героїв України.  Герої не вмирають! Слава Героям України!

На ділянці встановили пам’ятний інформаційний стенд «Лісові культури створені на честь загиблих воїнів Яворівського району внаслідок агресії росії проти України 2014-2022 років».

Також на локації відбувся телеміст за участі 30 країн світу - дякуємо за таку важливу підтримку України!

Загалом, 5 тисячі людей зібралися сьогодні на 38 локаціях у Львівській області, щоб висадити 200 тисяч дерев.

Кожен українець обрав свій фронт роботи й допомоги для спільної мети - Перемоги! І вже традиційно до садіння лісу долучилися люди, які не причетні до професії лісівника та виявили бажання зробити свій внесок у примноження лісів країни! 

Щиро дякуємо співорганізаторам з ГО «Добро.Дій» та усім учасникам, які взяли участь у садінні «Лісів Єдності» разом з лісівниками Львівщини!

Відзначаємо, що «Ліси Єдності» – це не лише добра справа разом посадити дерева, що принесуть користь довкіллю, а й можливість допомогти нашим захисникам. Ціль учасників заходу, організованого ГО «Добро.Дій» - купівля автомобіля вартістю 6500 $ для потреб ЗСУ .

 

 
 
 
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління