Співпраця з австрійськими лісівниками

14 грудня 2022р, Новини. Прес-служба

За сприяння Федерального міністерства сільського, лісового, регіонального та водного господарства Республіки Австрія і підтримки Австрійського лісового дослідницького центру (BFW) та Інституту лісової інженерії віденського Університету природних ресурсів та наук для життя (BOKU) в період з 22 листопада по 6 грудня 2022 року відбувся міжнародний навчальний семінар з питань планування, проектування і будівництва лісових автомобільних доріг.

До складу делегації від Українських лісівників увійшли праціники ДАЛРУ, УкрНДІгірліс та Львівського, Франківського,  Чернівецького обласних управлінь

У рамках програми семінару австрійськими колегами були розкриті наступні напрямки:

  • структура лісового господарства Республіки Австрія;
  • методи та підходи ведення лісогосподарських та лісозаготілельних робіт;
  • особливості будівництва лісових автомобільних доріг на всіх етапах, починаючи від планування і трасування, закінчуючи фінансуванням та самим процесом будівництва.

А також наша делегація відвідала та ознайомилася з роботою багатьох підприємств різної форми власності.

У 2007 році за участі австрійських колег лісівників в Україні розпочато процес розвитку лісотранспортної мережі та будівництва лісових автомобільних доріг за «Австрійською» технологією. Знаковим є те, що Львівське ОУЛМГ стало першим на Україні хто запровадив цей спосіб будівництва. І тепер, через 15 років цей процес виходить на новий вищий рівень свого розвитку теж на території Львівської області.

Відділ лісових ресурсів, машин та технологій

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління