Тепло сердець і … теплий одяг

26 грудня 2022р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Чергову партію зимового одягу львів’яни передали до війська.

Українська армія нині, в період війни з російським агресором, якому успішно протистоїть на всіх фронтах, крок за кроком звільняючи від окупанта нашу територію, користується надзвичайною любов’ю народу. Це видно по тому, як зустрічає своїх визволителів люд, який скуштував російської «цивілізації»; по тому, якого масштабу набрав у країні волонтерський рух; по тому, як уся країна перейнялася долею української армії.

Активну участь у допомозі армії, військовим частинам, бійцям беруть лісівники. В зимовий період неабиякого розмаху набрав патріотичний благодійний рух «З теплом до армії».

В акцію, як ми вже повідомляли, інтенсивно включилися львівські лісівники.

– Комплекти теплого одягу, спальні мішки, подушки, буржуйки, павербанки, трав’яні чаї, мед, усе придасться бійцям в окопах, – каже перший заступник начальника управління, головний лісничий ЛОЛМГ Ярослав Целень і розповідає, що лісівники Львівщини регулярно передають захисникам України допомогу. В тому числі й ту, яка регулярно надходить від польських побратимів лісової галузі.

Днями на фронт передано другу партію комплектів теплого одягу та взуття, рюкзаків, спальних мішків…

До акції самостійно долучаються й окремі державні лісові господарства. Ми вже подавали інформацію про допомогу НПП «Сколівські Бескиди». На цей раз вона надійшла з ДП «Рава-Руське лісове господарство». Тамтешні лісівники передали 100 комплектів теплого одягу 59 окремій Мотопіхотній бригаді ім. Якова Гандзюка, 93 ОМБР, 53 ОСБ та ще одній з військових частин. У комплектах – тепле взуття, шапки, шкарпетки, рукавиці, термобілизна.

Окрім того, військовим передали 14 рюкзаків, 10 зимових форм, павербанки.

Очевидно, що все згодиться на фронті й наблизить нашу перемогу, в яку свято вірить уся країна. Слава Україні!

Ігор ТАБІНСЬКИЙ,
Газета “Природа і суспільство”

https://ekoinform.com.ua/?p=16988

Ключові слова:

Природа і суспільство

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління