Віктор Сівець: Розвиток мисливського господарства – важлива складова діяльності Держлісагентства

17 жовтня 2012р, Новини. Прес-служба

16 вересня відбулася зустріч голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця з представниками Українського товариства мисливців і рибалок та громадських мисливських організацій.

Основною темою для обговорення стало те, що в 2012 – 2013 роках у більшості користувачів мисливських угідь закінчується термін користування цими угіддями. В зв’язку з цим представники мисливських організацій звернулися до Держлісагентства з проханням надати їм в користування мисливські угіддя в межах земельних ділянок державних лісогосподарських підприємств.

За словами голови Держлісагентства Віктора Сівця відповідно до статті 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» переважне право на користування мисливськими угіддями мають власники та постійні користувачі земельних ділянок.

«За умови, якщо представниками Українського товариства мисливців і рибалок будуть підготовлені всі необхідні документи на оренду земельних ділянок, представлені узгодження з районними, селищними радами, власниками паїв тощо, територіальні органи Держлісагентства будуть безперешкодно надавати дозвіл на користування мисливськими угіддями в межах земельних ділянок державних лісогосподарських підприємств» - повідомив Віктор Сівець.

«Ми глибоко переконані, що конструктивний діалог та плідна співпраця з представниками Українського товариства мисливців і рибалок забезпечить системний розвиток мисливського господарства в Україні. Адже, нас об’єднують спільні завдання, серед яких відтворення, охорона та раціональне використання мисливської фауни, боротьба з браконьєрами, штучне розведення тварин в напіввільних умовах з наступним їх випуском в угіддя, проведення якісних обліків чисельності мисливських тварин» - наголосив голова Держлісагентства Віктор Сівець.

Прес-служба Держлісагентства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління