Головою товариства лісівників України став Яресько Олександр Павлович

30 листопада 2012р, Новини. Прес-служба

28 листопада 2012 року Всеукраїнська рада Товариства лісівників України провела V з’їзд, в ході якого було обрано нового Голову Товариства лісівників України Яреська Олександра Павловича.

Яресько Олександр Павлович, народився 26 червня 1949 року в селі Великі Сорочинці, Миргородського району, Полтавської області.

Майже 50 років свого життя Олександр Павлович присвяти лісу. Так, з 1964 року по 1968 рік був студентом Чугуєво-Бабчанського лісного технікуму. З 1968 року по 1973 рік працював в Харківській лісовпорядній експедиції «Ліс-проект» на посадах: техніка помічника таксатора, був переведений старшим техніком помічника таксатора, пізніше був переведений інженером – таксатором.

З 1973 року по 1977 рік працював інженером з охорони та захисту лісу Миргородського держлісгоспу, та заочно навчався в Брянському технологічному інституті, який закінчив в 1974 році .

З 1977 року по 1978 рік працював виконуючим обов’язки головного лісничого цього ж лісгоспу. З 1978 року по 1998 рік працював на посаді директора «Миргородського держлісгоспу».

З 1998 року по 2004 рік працював Генеральним директором Полтавського державного лісогосподарського об’єднання « Полтаваліс».

Протягом 2005 року по 2009 рік Олександр Павлович обіймав посаду начальника Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства. Ініціатор відродження захисного лісорозведення на Полтавщині.

З червня 2009 року по даний час працює заступником директора Державного підприємства « Миргородське лісове господарство».

В 1994 році присвоєно почесне звання « Заслужений працівник сільського господарства».

В 2001 році нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України та нагороджений нагрудним знаком Держкомлісгоспу України «За 30 років бездоганної служби в державній лісовій охороні України».

В 2004 році нагороджений відзнакою Держкомлісгоспу України «Відмінник лісового господарства України».

Обирався депутатом Полтавської обласної ради четвертого скликання та депутатом Миргородської районної ради п’ятого скликання. Одружений, має сина. Олександр Павловича Президент Федерації кінного спорту в Полтавській області. Має хобі кінний спорт та полювання.

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сівець, заступники голови та весь колектив щиро вітають Олександра Яреська з обранням на посаду Голови Товариства лісівників України та бажають йому плідної і корисної праці задля примноження і збагачення лісів України.

Прес-служба Держлісагентства України

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління