Відбулась прес-конференція до ялинкової кампанії 2012-2013 років

12 грудня 2012р, Новини. Прес-служба

12 грудня у прес-центрі ЛОДТРК відбулася прес-конференція за участю першого заступника начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Ярослав Целень та начальника відділу охорони та захисту лісу Мирослава Пилипіва. У прес-конференції також взяли участь представники управління міністерства внутрішніх справ у Львівській області, УМВС на Львівській залізниці та екологічної інспекції.

Ярослав Целень у своїй доповіді окреслив усі особливості цьогорічної ялинкової кампанії та підбив підсумки минулорічної.

Лісівники Львівщини цьогоріч підготували для продажу 17 тисяч ялинок (це вдвічі більше ніж реалізували у сезоні 2011-2011р.).

Львівська міська рада визначила 23 місця для торгівлі новорічними ялинками. У районах області ялинки будуть реалізовуватись поблизу контор лісгоспів та лісництв.

Охороною ялинок, як і минулоріч, будуть займатись працівники лісової охорони, управління міністерства внутрішніх справ та спецпідрозділу «Беркут».

Також на прес-конференції було відмічено, що не зважаючи на те, що ялинкова кампанія почалась лише минулого четверга на Турківщині вже складено 5 протоколів на крадіїв ялинок та вилучено 30 незаконно зрубаних дерев.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління