Стартувала ювілейна XV міжнародна виставка «Деревообробка-2012»

22 травня 2012р, Новини. Прес-служба

22 травня у Львівському Палаці спорту «Україна» відкрилася ювілейна XV міжнародна виставка «Деревообробка-2012». Захід проводиться з метою максимальної концентрації всіх представників індустрії, надання учасникам можливості продемонструвати широкому колу фахівців нові досягнення, презентації насиченої та змістовної програми. Це, в свою чергу, надалі позиціонуватиме виставку як основний галузевий проект Західної України, сприяючи подальшому позитивному розвитку даної сфери у нашому регіоні.

У цьогорічній виставці беруть участь понад 100 представників найвідоміших фірм-виробників та постачальників обладнання для лісового господарства, деревообробного обладнання та інструменту, обладнання для сушіння деревини, високотехнологічних, екологічних та економних підходів до обробки деревини з України, Польщі, Німеччини, Австрії, Франції, Італії, Чехії, Латвії, Росії та Естонії.

Очевидним підтвердженням популярності виставки є перелік постійних учасників, які вже є багато років на ринку тими самими «китами» деревообробного бізнесу: «Felder KG» (Австрія), АТЗТ «Маркетліс» (м.Київ), «СП «Ройек-Львів», Мост-Україна» (м.Тернопіль), Фірма «Горлуш Ко» (м.Київ), ТзОВ «Велмаш-Україна» (м.Харків), ТзОВ «Верніколор Україна» (Волинська обл.), ПП «Ющишин» (м.Львів) та інші.

Вперше на виставці компанія «Тіккуріла» представить унікальні на українському ринку продукти серії Supi від провідного фінського виробника, кредом котрої є «Надихати споживачів додавати життю барв!».

Нову лінію екологічних та енергоефективних сушарок ЕСО-DRYERS представить компанія AMS Elektronik.

Львівське підприємство «Ющишин» вкотре не перестає дивувати чи не найбільшим представленням новинок обладнання, інструменту, засобів кріплення, програмного забезпечення, нових технологій і багато іншого. Під час виставки діятимуть акційні ціни і проводитиметься лотереяю Головний приз - інструмент вартістю 6000 гривень.

Безумовною новинкою на виставці стане мобільна пилорама з потужною станиною LT-20B від генерального партнера заходу - компанії «Wood-Mizer». А також поздовжний обрізний верстат з функцією «багатопила». В свою чергу, компанія-учасник запропонує ряд акційних пропозицій на стрічкові пили та загострю вальні верстати.

В рамках виставки заплановано багато заходів спрямованих на професіоналів деревообробної справи:
• Семінар: «Схеми промислової обробки дерев'яних конструкцій та виробів від компанії Тіккуріла. Новинки компанії для обробки дерев'яних фасадів, покриттів та саун»;
• Засідання Української Асоціації Професійних Деревообробників;
• Науково-виробничий семінар та екскурсія «Лісова інфраструктура - базис сталого розвитку та екологічної безпеки»;
• Презентація видання «Дерев'яний дім & Деревина у домі» серії «БудЕксперт-порадник»;
• Проведення нон-стоп конкурсу «Закрути шуруп якнайшвидше» та «Відріж брус якнайточніше».

Виставка триватиме з 22 по 25 травня.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління