На Львівщині відбувся обласний семінар протипожежного захисту лісів

25 квітня 2012р, Новини. Прес-служба

24 квітня на базі ДП «Бродівське лісове господарство» були проведенні навчання, спрямовані на запобігання лісових пожеж та підвищення ефективності їх гасіння.

В роботі семінару прийняли участь голова Бродівської районної державної адміністрації Василь Стронський, керівники управління МНС у Бродівському районі, представники управління лісового та мисливського господарства, головні лісничі та інженери охорони і захисту лісу лісогосподарських підприємств регіону.

Головною метою семінару була перевірка бойової готовності служби пожежної безпеки МНС та добровільної пожежної охорони Бродівського лісгоспу до спільних дій у ліквідації лісових пожеж.

Під час семінару-наради учасники обговорили важливі питання протипожежного захисту лісів у літній період.

Працівники лісової галузі продемонстрували можливості власної пожежної техніки та обладнання, а також провели показові тактико-спеціальні навчання з гасіння лісової пожежі.
Для координації дій по попередженню та гасінню лісових пожеж, Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства спільно з Головним управлінням Міністерства надзвичайних ситуацій України у Львівській області розроблений "План взаємодії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та Головного управління МНС України в Львівській області при виникненні або загрозі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж в лісових масивах чи на прилеглих до них територіях, аварій та інших подій пов'язаних із загрозою для життя і здоров'я населення".

Незважаючи на те, що пожежонебезпечний період тільки почався, лісогосподарськими підприємствами управління уже створено 87 км мінералізованих смуг, проведено догляд за мінералізованими смугами довжиною 671 км;, перекрито 225 непланових заїздів в лісові масиви.

Проведено 136 рейдів щодо дотримання протипожежних вимог у лісовому фонді. Виявлено і притягнуто до адміністративної відповідальності 28 порушників правил пожежної безпеки.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління