«Зелені» захисники природи

17 квітня 2012р, Новини. Прес-служба

Добігла до завершального етапу акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» на Бродівщині. Головним завданням Акції стало залучення шкільної молоді до створення нових лісів. Це є велика радість – єднання з природою. А для дітей – це ще й відкриття світу, розуміння, що вони причетні до його розвитку. Бо посадити дерева і бачити як вони далі ростуть, піднімаються до сонця, стають потужними зеленими велетнями – це схоже на чудо. І коли діти беруть у цьому процесі участь, вони також створюють частину майбутнього для свого лісу, свого краю, держави.

На Бродівщині учнівська молодь активно долучалась до різноманітних лісівничих заходів. Учні Берлинського шкільного лісництва з великою радістю допомогли доповнити Берлинський дендропарк. Лісова охорона разом з учнями висадили 70 штук дерев і кущів. Дендропарк цього року поповнився 35 видами декоративних дерев і кущів.

"Ми безмежно щасливі, що мали можливість сьогодні долучитися до акції "Майбутнє лісу в твоїх руках", бо залишили не лише про себе пам'ять, а й отримали велике задоволення" - зазначили школярі даючи інтерв’ю місцевому телебаченню. А от лісівники переконані, що попрацювавши хоча б кілька годин, самостійно посадивши саджанці, у майбутньому ці молоді люди будуть дбайливіше ставитися до зелених шат.

Вже не перший рік у посадці лісових культур беруть участь школярі Бродівської ЗОШ І-ІІІст. №4. Старшокласники та учні шкільного лісництва цієї школи взяли участь у посадці лісу в рамках акції. Під керівництвом наставників – працівників лісгоспу і вчителів школи і представників Міжнародного благодійного фонду «Україна! Я за тебе» вони садили сіянці дуба північного. Учні допомогли засадити еродовану ділянку в Заболотцівському лісництві. Вони працювали з надзвичайним ентузіазмом і завзяттям.

В даній акції взяла участь місцева влада та представники ЗМІ та представники Міжнародного благодійного фонду «Україно! Я за тебе».

Така праця виховує. Бо хоч раз посадивши дерево, ти вже ніколи не знищиш його, а навпаки – станеш першим захисником лісових насаджень.

10 квітня у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст..№4 було проведено конкурс на кращий малюнок і твір «Людина і ліс». У конкурсі взяли участь діти з усього району. Вони з задоволенням виклали свої думки у творах, а менші учасники захоплено малювали малюнки. Кращі митці були визначені серйозним журі з представників освіти та лісгоспу.

Переможцем конкурсу на кращий малюнок стала учениця 4-А класу Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 Воробець Олена. Переможцем твору стала учениця 6 класу Берлинської ЗОШ І-ІІІст. Заришнюк Ольга

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління