Протокол засідання комісії по підведенню підсумків першого етапу конкурсів на кращий твір та дитячого малюнку за темою “Людина та ліс”

14 квітня 2012р, Новини. Прес-служба

Нами, комісією в складі :
1.Андрейців С.М. – головний лісничий ДП “Радехівське ЛМГ”- голова комісії :
Члени комісії :
2.Пилипчук Л.Є. – представник профспілки працівників л/г ДП “Радехівське ЛМГ” ,
3.Сологуб О.Я. – представник Товариства лісівників України, лісничий Витківського ліс-ва;
4.Москаль Р.І.. – лісничий Нивицького лісництва;
5.Красіцька Г.О.. – методист відділу освіти;
6.Брановський В.І. -– методист відділу освіти;
7.Залужний П.І. - представник громадської організації;
8.Цілковський Р.В. - представник громадськості;

І. Було розглянуто всі представлені для участі в конкурсах на кращий дитячий малюнок та на кращий твір за темою “Людина та ліс” роботи і ,враховуючи, значну кількість учасників конкурсів (робіт), що заслуговують уваги, прийняли одноголосно рішення про зміну кількості переможців та відповідно їх відзначення грошовими виплатами згідно зайнятих місць,а саме: одне Іше місце – відзначити нагородою в розмірі 400 грн.; два ІІих місця – відзначити нагородою в розмірі 175 грн. кожному; три ІІІіх місця – відзначити нагородою в розмірі 100 грн. кожному. Всього провести виплат учасникам конкурсів на суму 2100 грн.

ІІ. Розглянувши представлені роботи всіх учасників конкурсів:
- “На кращий дитячий малюнок за темою “Людина та ліс” серед учнів молодших класів (1-4 клас) загальноосвітніх середніх навчальних закладів Радехівського району та м.Радехова (всього 53 роботи) комісія визначила переможців і призначила відповідні грошові винагороди наступним учням:
І місце – Моргун Вікторія ,с.Барилів, Радехівського р-ну, Барилівська ЗОШ І-ІІ ступеня, 9 років, “Вогонь – ворог лісу”
ІІ місце – Матвійчик Іван, м.Радехів, Радехівська спеціалізована середня школа з поглибленим вивченням іноземної мови, 3 клас, “Бережімо ліс від пожеж!” та Гедз Марія, с.Павлів, Павлівська ЗОШ І-ІІI ступеня, 1 клас, “Бережіть ліс – легені планети”
ІІІ місце – Боруцька Наталя, м.Радехів, Радехівська ЗОШ І-ІІI №1 ступеня, 1 клас, “Лісова школа", Крещук Володимир, с. Синьків Радехівського р-ну, Синьківська ЗОШ І-ІІІ ступеня, 4 клас, “Посади дерево – прикраси Землю” та Сірко Альбіна, с.Яструбичі, Радехівського р-ну, Яструбичівська ЗОШ І-ІІ ступеня, 2 клас, “Я люблю свій ліс !”

Голосували “за” - одноголосно.

“ На кращий твір за темою “Людина та ліс” серед учнів 5-8 класів загальноосвітніх середніх навчальних закладів Радехівського і Сокальського районів та м.Радехова (всього 14 робіт) комісія визначила переможців і призначила грошові премії наступним учням:
І місце – Юхимчук Наталія, м.Радехів, ЗОШ І-ІІI ступеня, 8 клас, “Людина і ліс”
ІІ місце – Гнатів Валентин, с.Корчин Радехівського р-ну, ЗОШ І-ІІІ ступеня, 5 клас, “Не будь байдужим до багатств лісів” та Гук Андрій, с. Яструбичі, Яструбичівська ЗОШ І-ІІ ступеня, 5 клас, “Спасибі людям, що зростили ліс .”
ІІІ місце – Гула Вікторія, с.Немилів Радехівського р-ну, Синьківська ЗОШ І-ІІI ступеня, 7 клас, “Людина і ліс" та Сильвеструк Павло, с.Кустин Радехівського р-ну, Кустиньська ЗОШ І-ІІ ступеня, 8 клас, “Людина і ліс” та Дідик Тарас, с.Барилів, Радехівського р-ну, Барилівська ЗОШ І-ІІ ступеня, 8 клас, “Людина і ліс.”
Голосували “за” - одноголосно.
ІІІ. Виплату нагород і премій провести згідно розпорядження № 35 від 02.04.2012р по державному підприємству “Радехівське лісомисливське господарство”,враховуючи рішення комісії.
ІV. Роботи переможців конкурсів надіслати для участі в другому (обласному) етапі конкурсу.

Голосували “за” - одноголосно.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління