В Головецькому лісництві введена в експлуатацію нова лісова автомобільна дорога

14 жовтня 2010р, Новини. Прес-служба

12 жовтня 2010 року введена в експлуатацію лісова автомобільна дорогу в держлісфонді ур.”Гнилий” Головецького лісництва Державного підприємства "Славське лісове господарство". Загальна протяжність дороги складає 7км.

Дана дорога відкриває доступ до лісового масиву загальною площею 800 гектарів і буде використовуватись для виконання лісогосподарських робіт в протипожежному і рекреаційному напрямках, збудована за власні кошти підприємства.

Проектно-кошторисну документацію виконав Львівський національний лісотехнічний університет України, будівництво автодороги здійснило місцеве приватне підприємство (Спецбудтехніка) директор Микитин Петро Ігорович.

Треба відмітити, що за період 2007-2010р.р. державним підприємством „Славське лісове господарство” збудовано 30.8 км. лісових автодоріг, з них 18.6км. за бюджетні кошти підприємства і 12.2км. за власні кошти підприємства.

Розвиток інфраструктури лісових доріг дає змогу підприємству запроваджувати нові технології у виконання лісогосподарських робіт, застосовувати більш новітню,екологічно-зберігаючу і продуктивну техніку. Покращувати умови і безпеку праці робітників зайнятих на лісогосподарських роботах. Так за 9-ть місяців 2010р. реалізовано продукції на 22.7 млн.грн., що становить 127 відсотків до відповідного періоду 2009року. На підприємстві працює 300 штатних працівників, середня заробітна плата яких складає 2730грн.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління