Акція „Майбутнє лісу в твоїх руках” у Сколівських Бескидах

10 квітня 2012р, Новини. Прес-служба

Національний природний парк «Сколівські Бескиди» приймає активну участь у Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Перед початком Акції було проведено зустрічі керівництва нацпарку з директорами шкіл, під час яких їх було ознайомлено з метою та завданнями Акції.

У школах району проводяться заняття з учнівською молоддю. Мета цих занять довести, що життя людей не можлива без лісу. Головними темами екологічних уроків є "Що таке ліс?" та "Ліс скарб для всіх".

Екологічна стежка - один із ефективних методів спілкування з природою, виховання любові до неї. Тому працівниками парку постійно організовуються екскурсії на еколого-пізнавальну стежку «Бучина», де школярі ознайомлюються з ранньоквітучими рідкісними для Сколівських Бескид рослинами.

Окрім того, велике зацікавлення школярів викликала Акція "День зустрічі птахів", що була проведена з учнями шкільного лісництва Сколівської школи–інтернат Ι-ΙΙΙ ст. Під час цієї Акції учні вивісили власноруч виготовлені шпаківні, для збільшення місць гніздування птахів.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління